97'Electriconst

Societatea S.C. '97 ELECTRICONST S.R.L. s-a nascut din dorinta de a crea o intreprindere specializata in executarea instalatiilor electrice la inalte standarde de calitate, in conditii de siguranta maxima pentru viata si securitatea consumatorilor de energie electrica si de protejare a mediului inconjurator

Servicii

Consultanta - Va oferim solutii in alegerea variantei optime pentru afacera dvs
Proiectare - Retele Electrice, Statii si Posturi de Transformare
Executie - Retele electrice, Statii si Posturi de Transformare, Reparare, Modernizare.

Contactati-ne

Adresa
Str. Spatar Preda Buzescu, nr.1, Constanta

Telefon / Fax
Tel: 0241 513.876
Fax: 0241 - 513.879

   

Cateva cuvinte despre 97'Electriconst

Societatea S.C. '97 ELECTRICONST S.R.L. s-a nascut din dorinta de a crea o intreprindere specializata in executarea instalatiilor electrice la inalte standarde de calitate, in conditii de siguranta maxima pentru viata si securitatea consumatorilor de energie electrica si de protejare a mediului inconjurator. Societatea dispune de resursele materiale si umane necesare care sa asigure un inalt nivel calitativ al tuturor lucrarilor contractate.

Societatea dispune de specialisti autorizati de ENEL DISTRIBUTIE DOBROGEA S.A.

Administratorul societatii evalueaza periodic nivelul de competenta, de experienta si necesitatile de perfectionare si promovare a personalului in vederea indeplinirii cerintelor de atestare si calificare prevazute si cerute de legislatia in vigoare. De asemenea administratorul societatii urmareste instruirea personalului pe linie profesionala si de cunoastere a cerintelor sistemului de management al calitatii, a normelor de protectia muncii si PSI.

Pentru alocarea resurselor necesare, tinerea evidentei si a functionarii lor in conditii controlate, managementul societatii are in vedere exigentele legislatiei in vigoare inclusiv cerintele standardului SR EN ISO 9001:2001.

Noutati

LPQUIVES - Calitatea Energiei
Probleme legate de calitatea energiei costa industria europeana peste 150 de miliarde de euro anual. Consecintele unei astfel ...Partener ENEL