97'Electriconst

Societatea S.C. '97 ELECTRICONST S.R.L. s-a nascut din dorinta de a crea o intreprindere specializata in executarea instalatiilor electrice la inalte standarde de calitate, in conditii de siguranta maxima pentru viata si securitatea consumatorilor de energie electrica si de protejare a mediului inconjurator

Servicii

Consultanta - Va oferim solutii in alegerea variantei optime pentru afacera dvs
Proiectare - Retele Electrice, Statii si Posturi de Transformare
Executie - Retele electrice, Statii si Posturi de Transformare, Reparare, Modernizare.

Contactati-ne

Adresa
Str. Spatar Preda Buzescu, nr.1, Constanta

Telefon / Fax
Tel: 0241 – 513.876
Fax: 0241 - 513.879

   
Energia este Viata, Noi va aducem Energia

Noutati de la 97 Electriconst

LPQUIVES - Calitatea Energiei si compatibilitatii electromagnetice

LPQUIVESProbleme legate de calitatea energiei costa industria europeana peste 150 de miliarde de euro anual. Consecintele unei astfel de probleme au devenit din ce in ce mia evidente pentru orginizatiile care se bazeiza foarte mult pe procese de fabricatie continua si de tehnologii IT; sisteme de calculator si retele, de exemplu, institutiile financiare, cladiri de birouri , hoteluri cu internet, centrele de apel si e-intreprinderile de comert electronic.

Aceste probleme sunt relativ noi. Anilize de calitite a energiei, diagnosticari si solutii au fost incluse in planul de invatamant de inginerie electrica abia de la mijlocul anilor '90. Ca rezultat, multe generatii de ingineri nu au fost instruiti pentru aceste subiecte, dar se confrunta cu ele zilnic.
Standardele europene lipsesc, in practica, din instalatiile moderne in Statele Unite si Marii Britanie. Standardele PQ exista, dar in multe tari in care nu sunt obligitorii sau sunt interpretate in mod diferit de catre utilizitorii de energie si furnizori. Sunt necesire masuri urgente.

Pentru rezolvarea acesto probleme, au fost create Cursurile LPQIVES, ce dezvolta experti in calitatea energiei si alte subiecte similare.

Ce ofera LPQIVES ?
Imbunatatirea calificarilor practice si teoretice (cursuri si certificare) ca tehnician in domeniul calitatii energiei si compatibilitatii electromagnetice.
Invatati cum, sa identificati si sa rezolvati probleme PQ si EMC, la diferite nivele.
Imbunatatirea calufucarilor ca proiectant.
Sunteti pus la curent cu noutati in ceea ce priveste calitatea energiei si compatibilitatea electromagnetica.
Faceti schimb de informatii in ceea ce priveste calitatea energiei cu omologii dumneavoastra.

97' Electriconst este la curent cu toate aceste probleme prin persoana d-lui Anca Niculaie, absolvent al cursurilor LPQUIVES in Apr. 2008, si intotdeauna cauta sa gasesca solutii ce respecta calitatea energiei si compatibilitatea electromagnetica.


Noutati

LPQUIVES - Calitatea Energiei
Probleme legate de calitatea energiei costa industria europeana peste 150 de miliarde de euro anual. Consecintele unei astfel ...Partener ENEL